VXscan-R

A legintuitívabb programozási és adatgyűjtési platform az automatizált 3D szkenneléshez

Tartalomjegyzék

Az automatizált minősége-llenőrzés már mindenki számára elérhető!

A VXscan-R egy offline programozószoftver, amely lehetővé teszi a 3D szkennelésben vagy a robotikában kevésbé jártas szakemberek számára, hogy a legrövidebb ciklusidő alatt optimális mérőprogramot készítsenek. A VXscan-R szkennelési intelligenciájával és dedikált funkcióival a robot pályának programozása, valamint a hozzáférés és a beolvasási sebesség optimalizálása egyszerűvé és könnyűvé válik, leegyszerűsítve az automatizált minőségellenőrző rendszerek alkalmazását. A VXscan-R a kulcsa a hatékonyabb robotcella-menedzsmentnek, a programozási és biztonsági problémák megoldásának, valamint segítség abban, hogy a szakképzetlen munkaerő magabiztosabban dolgozhasson robotokra alapuló rendszerekkel.

KOMPATIBILITÁS A METROLÓGIAI SZOFTVEREKKEL

Végezze el a minőségellenőrzési folyamatot a már ismert metrológiai szoftverrel anélkül, hogy új funkciókat kellene megtanulnia vagy új felülettel kellene megismerkednie.

Ugyanazokat az adatokat kapja meg, ugyanabban a formátumban, felgyorsult ütemben. Innovmetric VXinspect Metrologic

Kompatibilitás ipari és kollaboratív robotokkal

Meghatározott konfigurációk nélkül a VXscan-R számos különböző cellaelrendezéssel és robottal kompatibilis a maximális rugalmasság érdekében.

Mit kínál a VXscan-R?

NEM CSAK SZAKÉRTŐK SZÁMÁRA ÉRTHETŐ

A VXscan-R segítségével bárki, függetlenül a 3D szkennelés vagy a robotika területén szerzett korábbi tapasztalataitól, könnyedén és magabiztosan programozhat és működtethet robotokat.

DIGITÁLIS IKER KÖRNYEZET

A VXscan-R offline programozási képessége kiküszöböli a cellaidő foglalását, miközben hozzáférést biztosít a programelőkészítés és szimuláció teljes környezetéhez. INTELLIGENS SZOFTVER

A VXscan-R tökéletes integrációt kínál a robot útvonal tervezéséhez, a szkennelési paraméterek beállításához és az intelligens felbontási képességhez az optimális szkennelési eredmények és az optimális ciklusidő érdekében.

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG

Korlátozott konfigurációk nélkül a VXscan-R különféle cellaelrendezésekkel és robotokkal kompatibilis.

CUBE-R – Egyedi összeállítás

1. LÉPÉS
Válassza ki a robotcelláját

Választhat teljes kulcsrakész megoldást a CUBE-R-ral vagy saját, személyre szabott, VXscan-R-ral kompatibilis robotcellát. Konfigurálja robotcelláját a preferált biztonsági kerítés, forgóasztal és egyéb kiegészítők CAD-fájljainak importálásával, a C-Track pozíciójának, a kalibrációs pályák stb. meghatározásával.

 • Rendkívül rugalmas szoftverplatform a konfigurálható elrendezéshez
 • Teljes projektellenőrzés (robot kapcsolat elérhetősége, ütközésvizsgálat, szimuláció stb.)

2. LÉPÉS
Programozza be a robotot

A VXscan-R CAD modelleket használ az optimális szkennerpozíciók meghatározásához a darab vizsgálata során. A felhasználók kiválaszthatnak felületeket, éleket vagy pontokat a CAD modellen az automatikus pályageneráláshoz, vagy manuálisan programozhatják a robot útvonalát, miközben a VXscan-R észleli a szingularitásokat és elkerüli az ütközéseket.

 • CAD modell pozícionálása
 • Paraméteres programozás felület-, él-, pontkiválasztással
 • Egyedi mozgás funkció

3. LÉPÉS
Szimuláció és jóváhagyás

Valósághű szimulációk segítségével a VXscan-R ütközésektől és szingularitásoktól mentes robotpályákat generál, amelyek a szkenner jellemzőihez vannak optimalizálva.

 • Szkennelési szimuláció
 • Csatlakozás a robothoz
 • Ütközések észlelése és elkerülése
 • Program végrehajtás

4. LÉPÉS
Szkennelés

A VXscan-R segíti az operátorokat az alkatrészek mérése során felmerülő feladataik végrehajtásában.

 • Automatikus fotogrammetria
 • 3D szkennelés automatikus hálógenerálással
 • Intelligens felbontási képesség
 • Programok megszakítása és folytatása

5. LÉPÉS
Átvitel a mérőszoftverbe

 • Az együttműködéshez tökéletes VXscan-R kompatibilis a piacvezető minőségellenőrző szoftverekkel.
 • VXinspect
 • Metrolog X4
 • Polyworks

Két szoftver modul

A VXscan-R Plan nem csupán robotprogramozó szoftver, hanem egy komplett környezet a projektek előkészítéshez, míg a VXscan-R Execute a program futtatásához tartozó programcsomag.

VXscan-R Plan l Komplett modul a projekt előkészítéséhez, szimulációjához és validálásához

A VXscan-R Plan lehetővé teszi a minőségellenőrzési szakemberek számára, hogy importálják a CAD modellt, konfigurálják a szkennelési paramétereket, létrehozzák a robotpályákat, szimulálják a szkenneléseket és exportálják a szimulált eredményeket metrológiai szoftverbe.

VXscan-R Execute l Intuitív felhasználói felület az operátorok számára

A VXscan-R Execute lehetővé teszi a kezelők számára alkatrészparaméterek importálását, a mérési program elindítását és az alkatrészek cseréjét, amikor a robot visszatért home pozícióba program lefutása után.

A VXscan-R segíti Önt az automatizált minőségellenőrzési folyamat során

A VXscan-R-nak köszönhetően az automatizált minőségellenőrzés mostantól mindenki számára elérhető, ami hatékonyabb döntéshozatalt és jobb alkatrészminőséget eredményez. Mivel a méréshez általában hozzárendelt erőforrások több hozzáadott értékű feladatokra irányíthatók át, az egész szervezet hatékonysága nő.

Digitális iker környezet

A VXscan-R automatizált minőségellenőrző szoftver egy megbízható és pontos digitális iker környezet, amely hasznos a programok előkészítéséhez, a szkennelési paraméterek beállításához – sebesség, záridő és szkennelési felbontás – szimulációhoz és a program futtatásához.

Automatizált minőségellenőrzés

Az automatizált minőségellenőrzésre tervezett VXscan-R szoftver tökéletes megoldás azoknak a gyártó cégeknek, akik növelni szeretnék termelékenységüket azáltal, hogy több méretet mérnek több alkatrészen anélkül, hogy ez a pontosság rovására menne.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!