Technológia profi kezekben

Mérőgép oktatás és bérprogramozás

Segítünk, hogy kollégái a lehető leghatékonyabban tudják használni a mérőgépeket, kapacitáshiány esetén az eszközök bérprogramozását is át tudjuk vállalni.

Szolgáltatásaink

Tudás, ami profitot növel

Mérőgép oktatás

Az általunk képviselt gyártók mérőberendezéseinek kezelését, állagmegóvását és a szoftverek használatát teljes körű oktatás keretén belül megismertetjük ügyfeleinkkel.

Mérőgép bérprogramozás

Amennyiben ügyfeleinknél kapacitás hiány lép fel, akkor bérmunkában vállaljuk mérőprogramok elkészítését. Szoftverek, amelyeken a bérmunkát vállaljuk: Aberlink 3D, Metrolog, VXElements, VXInspect, VXModel, WinWerth.

Szaktanácsadás

Igény esetén szaktanácsadást vállalunk a megfelelő mérési stratégia kidolgozásához: mindenben számíthat szakértelmünkre.

Pár kattintásra az élvonaltól

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és segítünk cégének szintet lépni: teljes körű méréstechnikai megoldást nyújtunk, vállalkozása igényeire szabva!

Stratégiai szemlélet

Több, mint technológia

Szervezeti kultúránk alapja, hogy meglátjuk az emberi tényezőt a számok és technológia mögött. Tudjuk, hogy a leginnovatívabb mérőeszközök csak magasan képzett szakembergárda tudásával és rátermettségével párosulva jelentenek versenyelőnyt.

Számunkra a stratégiai szemlélet azt jelenti, hogya technológia bevezetéséhez minden támogatást megadunk, hogy cége dolgozói a lehető legtöbbet kihozzák mérőgépek teljesítményéből, és a bevezetés után, az üzemeltetés során is állandóan partnereink rendelkezésére állunk, mert tudjuk, nem elég az élvonalba kerülni, ott is kell maradni!