Szolgáltatásaink

Amit tudunk mérni, azon tudunk fejleszteni. Amit pontosan, a legkorszerűbb eszközökkel tudunk mérni, abban lépéselőnyre tehetünk szert! Szakértő csapatunk segít, hogy cégével közösen kihozzuk a legtöbbet gyártásellenőrzési folyamataiból!

Bérmérés, bérszkennelés és reverse engineering a legmodernebb mérőeszközökkel, nagy méréstartományban is, jegyzőkönyvezéssel és komplett dokumentációval, cége igényeire szabva.

Bérmérés, bérszkennelés és reverse engineering a legmodernebb mérőeszközökkel, nagy méréstartományban is, jegyzőkönyvezéssel és komplett dokumentációval, cége igényeire szabva.

Olyan mérőgépek esetén alkalmazható retrofit megoldásunk, ahol a mechanikai felépítés még működőképes, de az elavult vezérlő rendszert fel lehet még újítani.

Szaktanácsadást nyújtunk a megfelelő mérési stratégia kidolgozásához és mérőprogramok elkészítését is vállaljuk.

Méréstechnikai és minőségügyi oktatások, hogy a technológia a legjobb kezekbe kerüljön átadásra: elméleti alapokat adunk a kollégák és a gépek tudásának maximális kihasználására.

A mérőgépek karbantartása, kalibrálása során cseréljük az elhasználódó mechanikus alkatrészeket és elvégezzük a gyártó előírása szerinti diagnosztikai procedúrát. A ciklikus kalibrálással pedig bebiztosítjuk a mérések pontosságát.

Teljes körű oktatás keretein belül ismertetjük meg a mérőgépek kezelését és állagmegóvását, illetve a szoftverek használatát.

A géppark többet ér, ha megfelelően karbantartjuk: komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk az esetlegesen felmerülő hibák elhárításához és preventív karbantartáshoz.

Épület- és területfelmérés 3D lézerszkennerrel: 3D modellezés, ütközésvizsgálat és pontfelhőfeldolgozás.

Esettanulmányok

Tapasztalatból beszélünk: ismerje meg sikeres együttműködéseink és partnerkapcsolataink hátterét!

3D koordináta méréstechnika stratégiai szemlélettel: így optimalizálja cégében a minőségellenőrzést!

Reverse engineering – 5 hatékonyságnövelő tényező

Mérnöki rajzok, tervek, egy régen gyártott termék modelljének hiányában vagy a szükséges részletek nélkül a reverse engineering lép működésbe.

Versenyelőny cégének

Teljes körű megoldást nyújtunk: komplex mérési stratégia kialakítása, döntéstámogatás a termékek kiválasztásában, méréstechnikai és minőségügyi oktatás cége igényeire szabva, hogy kihozza a legtöbbet kollégái és eszközparkja tudásából.

Tudjuk, hogy a legmodernebb technológia is csak akkor jelent versenyelőnyt, ha profi kezekben kerül átadásra: mindenben számíthat szakértelmünkre!

Leasing finanszírozás

Őrizze meg likviditását, az általunk forgalmazott eszközöket, mérőgépeket, mérő műszereket egyszerűen csak lízingelje.

Finanszírozó partnerünk a Grenkeleasing Magyarország Kft., aki vezető szerepet betöltő finanszírozási szakértőként egész Európában sikeresen képviselteti magát, több mint 40 éves tapasztalattal az ún. small-ticket leasing területén.

Híreink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Pár kattintásra az élvonaltól

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és segítünk cégének szintet lépni: teljes körű méréstechnikai megoldást nyújtunk, vállalkozása igényeire szabva!

Kapcsolati információk

Kérjük, töltse ki adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.