Kimagasló szakértelemmel

Bérmérés, bérszkennelés reverse engineering

Tapasztalt mérnökcsapatunk segít, hogy nagyobb összegű befektetések nélkül is könnyen és gyorsan elvégezhetővé tegyük a kívánt mérési feladatokat, akár helyszínen is, kifogástalan minőségben.

Megéri jól mérni

Cégünk az elérhető legmodernebb mérőrendszereket alkalmazva kínál szolgáltatásokat a méréstechnika területén, legyen szó akár egy darab teljes beméréséről, jegyzőkönyvezéséről, komplett dokumentáció létrehozásáról, vagy a vizsgálandó adathalmaz kinyeréséről: mindenben számíthat szakértelmünkre.

Legmodernebb technológia

Ezek a technológiák termelési környezetben és nagy méréstartományban (2-3-5 méter) is hozzák a mérőkarok mérőszobai pontosságát, a kitűnő mobilizáltság mellett.

Minőség határidőre

A szkennelési technológiával a mérés jelentősen felgyorsítható, az úgy nevezett colormapping eljárással a hibák egy gombnyomással lokalizálhatók.

Költséghatékony mérés

Nagyobb összegű befektetések nélkül is könnyen és gyorsan elvégezhetők a kívánt mérési feladatok, akár helyszínen is.

Modern mérőrendszerek

Bérmérés

Bemutató termünkben hagyományos koordináta és multiszenzoros mérőgépek állnak rendelkezésre, mellyel az egyes darabok mérése, programozása, illetve a jegyzőkönyv készítése elvégezhető, magasan végzett szakembereink segítségével.

Széria mérés esetén az elkészített program gyorsítja a feldolgozást, tovább csökkentve a fajlagos költségeket.

felgyorsult eljárás

Bérszkennelés

Napjainkban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mind a méréstechnikában, mind a gyártási folyamatokban a munkadarabok, szerszámok 3D akvirálása, vagyis a 3D szkennelése.

A nagysebességű érintésmentes vizsgálatok, a hagyományos érintéses mérésekkel szemben rövidebb idő alatt nagyobb mennyiségű adatokat bocsájtanak a felhasználók rendelkezésére. Mivel a darab teljes felületének összes pontja rendelkezésre áll, ezért a későbbiekben felmerülő új geometriák mérése és kiértékelése elvégezhető újabb szkennelés nélkül.

Értesüljön időben!

A legfrissebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségekre!

Szakértő kezekben

Reverse engineering

A szkeneléssel létrehozott pontfelhő a mérésen kívül az úgynevezett Reverese Engieering eljárásra is használható. A kissé magyartalanul fordított mérnöki tevékenységnek hívott eljárás tulajdonképpen a már meglévő darabtól/szerszámtól halad vissza a dokumentáció felé.

Például amikor egy elhasználódott fröccsöntő szerszámot akarunk legyártani, de nincs meg hozzá sem a rajzunk, sem a modellünk. Ebben az esetben a szkennelést követően néhány nap alatt hozzájuthatunk az új alkatrész legyártásához szükséges rajzokhoz.

Pár kattintásra az élvonaltól

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és segítünk cégének szintet lépni: teljes körű méréstechnikai megoldást nyújtunk, vállalkozása igényeire szabva!