Csatlakozz hozzánk!

Karrier

Ha a minőség elkötelezett híve vagy, tudsz azonosulni cégünk értékrendjével és szeretnél a csapatunk tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Kik vagyunk?

Cégünk, a monori székhelyű Werth Magyarország Kft. több mint 10 éve jelen van a hazai és környező országok piacán. Ügyfeleink hosszútávon számíthatnak egyenletes, megbízható teljesítményünkre. Precíziós 3D mérőgépeket forgalmazunk és üzemeltetünk és szakterületünk elismert képviselői vagyunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos fejlesztésére, képzésére annak érdekében, hogy mindig naprakészen és magas színvonalon tudjunk megoldást nyújtani ügyfeleink igényeire.

Munkáltatóként az embert helyezzük a középpontba. Tiszteletben tartjuk a munka-magánélet egyensúlyát és olyan inspiráló munkakörnyezetet teremtünk, amelyben munkatársaink megélhetik belső motivációjukat és fejleszthetik képességeiket. Munkatársainkat kölcsönös odafigyelés, támogatás, türelem és együttműködés jellemzi.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott mérőgépek a legmodernebb, szabadalmaztatott technológiai újításokat alkalmazzák, ezek teszik kiemelkedően egyedivé megoldásainkat.

Tartozz Te is csapatunkba!

A számok magukért beszélnek

0 +
Ügyfélkapcsolat
0 +
Futó projekt
0 +
Céges partner
0 +
Lezárt szervízmunka

Nyitott pozícióink

Fontos nekünk, hogy olyan inspiráló környezetet biztosítsunk, ahol kölcsönösen odafigyelünk a másikra és motiváljuk egymást. Versenyképes fizetésed mellé egy családias hangulatú csapatot is kapsz, ahol együtt élhetjük meg a Werth Magyarország Kft. sikereit.

Jelenleg nincsenek nyitott pozícióink