Cége igényeire szabva

3D térszkennelés

Épület- és területfelmérés 3D lézerszkennerrel, 3D modellezés, ütközésvizsgálat, pontfelhő feldolgozás: precizitás, szakértelem és minőség határidőre.

Profitnövelő méréstechnika

E szolgáltatásban, partnerünket: a VISIO Engineering Kft.-t javasoljuk cégének. A 2015-ben alakult, magyar tulajdonú, családi vállalkozás elsődlegesen gépészmérnöki megoldásokat kínál az ipar számára hazánkban és külföldön egyaránt. Fő felhasználási területek: gépészeti-, épület- és ipari terület felmérés és műemlék védelem.

Legmodernebb technológia

130 m távolságig tűpontos és gyors térszkennelés, napszaktól függetlenül, vezeték nélküli LAN és integrált GPS-vevő megoldással.

Minőség határidőre

A rendkívüli pontosság, az extra pozícionálás, a hosszab üzemidő és a különösen jó hordozhatóság gyorsabb utómunkát tesz lehetővé.

Költséghatékony mérés

Kényelmes, biztonságos, könnyen kezelhető: értékes munkaórákat takaríthat meg költséghatékony méréssel.

Gyorsaság és precizitás

Teret adunk a fejlődésnek

A 3D lézerszkenneres térfelmérés legnagyobb előnye, hogy jóval részletgazdagabb és precízebb a többi felmérési módszerhez képest. Épületek és nagyobb kiterjedésű területek felmérésében kiemelkedő segítséget jelent a szakembereknek.

Gyorsabbá és költséghatékonyabbá teszi a mérési folyamatokat: könnyen kezelhető és hordozható, napszaktól független és biztonságos a használata, mert az érintésmentes felmérési technológiának köszönhetően a magasan lévő pontok megközelítés nélkül is elérhetőek.

Pár kattintásra az élvonaltól

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és segítünk cégének szintet lépni: teljes körű méréstechnikai megoldást nyújtunk, vállalkozása igényeire szabva!

Kapcsolati információk

Kérjük, töltse ki adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.