Technológia az élvonalból

CT mérés

Magasan képzett és gyakorlott mérnökök végzik el a CT mérést, mely során a munkadarab 3 dimenziós úgynevezett pontfelhőjét állítjuk elő.
Mind a külső, mind a belső méretek ellenőrzésére is alkalmas a technológia, a szkennelést követően a roncsolásmentes anyagvizsgálatban is számíthat mérnökcsapatunkra.

Megéri jól mérni

A munkadarab bemérését Werth TomoScope XL-el és Werth TomoScope XS-el computer tomográfos mérőgép segítségével végezzük el, amely minden olyan munkadarab CT mérésre alkalmas, mely egy 500 mm átmérőjű és 700 mm magas befoglaló hengerben méretben elhelyezhető.

Legmodernebb technológia

CT gépünk a megmodernebb technológiát képviseli, amely lehetővé teszi külső és belső méretek ellenőrzését, pontosan, gyorsan, költséghatékonyan, akár több anyagból álló munkadarab esetén is.

Minőség határidőre

Az elvégzett kiértékelésről jegyzőkönyvet állítunk ki, mely a mérési feladatok végeredményét tartalmazza, gyorsan, határidőre, cége igényeire szabva.

Évtizedes szakértelem

Magasan képzett és gyakorlott mérnökök végzik el a beszkennelt 3 dimenziós pontfelhők alapján a szükséges méréseket.

Pár kattintásra az élvonaltól

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és segítünk cégének szintet lépni: teljes körű méréstechnikai megoldást nyújtunk, vállalkozása igényeire szabva!

Profi kezekben

Vizsgálunk és mérünk

A pontfelhőt a CAD modellre illesztjük 3 dimenziós, úgynevezett BestFit módszerrel és összehasonlítjuk a munkadarab eltérését a modellhez képest és a munkadarabról tetszőleges helyen metszeti képet állítunk elő, melyen lemérjük a szükséges geometria méreteket, így nem csak külső, hanem nehezen hozzáférhető helyen lévő belső méreteket is nagy pontossággal tudunk meghatározni.

Ezután, amennyiben van rá igény, elvégezzük a munkadarab roncsolás mentes anyagvizsgálatát, (pl. repedés, buborék vagy zárvány keresést) végül jegyzőkönyvet állítunk ki az elvégzett kiértékelésről.