Retrofit & upgrade

Legjobb barát az új koordináta mérőgép

Tartalomjegyzék

Ne változtassa meg a mérési rendszerét:

Egyszerűen változtasson a működésén!

Alakítsa át az elavult berendezést értékes eszközzé megfelelő szoftver és hardver felújítással.

Fejlesztés vagy retfrofit?

A koordináta mérőgép (KMG) több alrendszerből áll és mindegyik állapotát gondosan fel kell mérni, mielőtt az adott géphez a legjobb szoftveres frissítést vagy fejlesztést javasolnánk.

A KMG-szoftver-fejlesztés a meglévő KMG-szoftver újra cseréje, de a meglévő KMG-vezérlő megtartása. A KMG felújítása egy teljes CNC-vezérlő és szoftvercsere, amely magában foglalhatja a mérőskálák cseréjét és a gép újrahuzalozását is. Amikor a fejlesztést fontolgatja, gyakran a szoftver a leginkább frissítésre szoruló eszköz. Másrészt minél régebbi a gép, annál megalapozottabb a felújítás gondolata.

Fedezze fel, hogy egy fejlesztés vagy felújítás hogyan segítheti szervezetét a gyártási termelékenység növelésében és a 3D mérési folyamat egyszerűsítésében.

 

Miért és mikor kell frissíteni a KMG-jét?

A legtöbb KMG ritkán kopik el addig a pontig, hogy ténylegesen ki kell cserélni.

A szoftverfejlesztés vagy a felújítás költséghatékony módja lehet a gép elavultságának ellensúlyozásának és a KMG átalakításának a teljes teljesítmény visszaállításával. A szoftverfejlesztések általában a 7 évnél fiatalabb KMG-eknél, míg a teljes KMG felújítás a 7 évnél idősebb gépeken történik.

A KMG felújítás költsége szinte független a KMG mérési tartományától, és ennek következtében a felújítás gazdaságossága az új KMG-hez képest a nagyobb telepített KMG-eket részesíti előnyben. Sok KMG-et mérőszobákban telepítenek és logisztikai kihívást jelent a kihozataluk, hogy egy új KMG-re cseréljék. A termelési tevékenységek megszakítását, amely jelentős költségekkel járhat, szintén teljes mértékben figyelembe kell venni az új vagy felújított rendszerek esetében.

KMG fejlesztés előnyei

  • Növelje KMG teljesítményét és érjen el gyorsabb eredményeket dedikált KMG szoftverünkkel és univerzális CNC vezérlőnkkel.
  • Csökkentse a karbantartási költségeket és vegye igénybe megoldásunkat teljes gépparkjához. Tegye egyszerűvé: egyetlen univerzális KMG szoftver- és hardvertechnológiai platform minden gépéhez. Minden márka. Minden típus.
  • Hosszabbítsa meg KMG-e élettartamát és csökkentse az állásidő kockázatát.
  • Szerezzen be egy kiterjeszthető KMG eszközpalettát, amely lépést tart a legújabb szabványokkal, jobb ma és készen áll a jövőre. Rendszeres fejlesztések a KMG-szoftver-karbantartási szerződéseinken és a támogatási csapatunkon keresztül.

Állítson vissza minden KMG-et újszerű teljesítményre

Az új szoftver és/vagy hardver telepítése sokkal megfizethetőbb alternatíva egy új gép vásárlásához képest.

Saját fejlesztésű KMG-szoftverünk és elektronikánk bármilyen meglévő KMG-et megújít és újszerű teljesítményre képes hozni. Bízhat több éves ipari metrológiai szakértelmünkben, hogy teljes körű KMG-karbantartási és javítási szolgáltatásokkal támogassa szervezetét.

A KMG és az összes 3D mérőrendszer karbantartása teljes élettartamuk során biztosítja a beruházások folyamatos megtérülését mind az ellenőrzési-, mind a gyártóberendezések számára.

Lehetséges területek felújítás során

A – Elektromos motorok

B – Hajtásrendszerek

C – Skálaolvasó fej

D – Mérőskála

E – Levegőtápkör és mozgásvezérlés

F – Lehetőség az eredeti érzékelőfej érzékelővel vagy nagy teljesítményű optikai érzékelővel való cseréjére

G – Az eredeti CNC cseréje digitális CNC vezérlőre

Manuális KMG felújítás

Szakértőink manuális KMG fejlesztést hajtanak végre a dedikált ME 3008 integrált egységgel.

A KMG fejlesztés előtt műszaki munkatársaink a kezelővel közösen ellenőrzik a gép eredeti pontosságát a meglévő 3D mérőszoftverek (KMG programozó szoftver) segítségével. Miután a pontossági eredményeket referenciaértékként rögzítik, munkatársaink telepítik az ME 3008-at és elvégzik a szükséges bekötéseket.

A teljes KMG hangolás új hardverrel történik, ezt követi a pontosság ellenőrzése és a KMG kalibrálása.

A mechanikai beállításokon kívül további geometriai KMG-kompenzáció és KMG-kalibrációs szoftver is integrálható.

Elkötelezettek vagyunk az eredeti pontosság és a KMG teljesítmény javítása mellett.

 

CNC KMG felújítás

KMG felújítás és 3D mérőszoftver-frissítési megoldásaink újabb életet adnak koordináta mérőgépeinek. A teljes folyamat nagyon biztonságos, és maximális garanciát kínál az ügyfélnek (KMG felújítás, 3D szoftverfrissítés, KMG kalibrálás).

Igény esetén, és ha az ügyfelek mechanikai problémákkal szembesülnek a géppel, technikusunk műszaki szakvéleményt készít a KMG javítása vagy felújítása előtt. A Metrologic ellenőrzi és teszteli a gépek különböző dinamika alkatrészeit. A szükséges KMG javításokat vagy alkatrészcsere előrejelzést a részletes jelentés tartalmazza. A KMG javítása az ügyfél előzetes beleegyezése nélkül nem történik.

Amikor csak lehetséges, a KMG fejlesztés megkezdése előtt technikusunk a kezelővel közösen a meglévő 3D mérőszoftver segítségével ellenőrzi a gép eredeti pontosságát. A pontossági eredményeket referenciaértékként rögzítjük. Ezt követően technikusunk kicseréli a KMG vezérlőket (ha hardver cserére szorul) és elvégzi a szükséges kábelezéseket.

A teljes KMG hangolás az új KMG hardverrel történik, majd a pontosság ellenőrzése és a KMG kalibrálása következik. A KMG mechanikusan és a 3D mérőszoftver geometriai kompenzációjával is állítható.

Elkötelezettek vagyunk az eredeti pontosság és a KMG teljesítmény javítása mellett.

Rengeteg dolgot kell figyelembe venni, amikor frissíti, felújítja, vagy akár újabb KMG-vel bővíti gépparkját. Örömmel segítünk Önnek a döntés meghozatalában. A Metrologic Group kizárólagos magyarországi képviselete a Werth Magyarország Kft. mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen áttekinteni jelenlegi helyzetét és megtervezni a jövőt.

Minden KMG márkán elvégezzük a fejlesztéseket és felújításokat!

DCC vezérlő és joystick áll rendelkezésre a frissített KMG meghajtásához

Növelje KMG teljesítőképességét!

A fejlesztés egyszerűvé vált!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!