Ingyenes VXelements Viewer

Tartalomjegyzék

A VXelements Viewer egy ingyenes letölthető szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi a szkennelt hálómodellek (STL) 3D-s megjelenítését, valamint segítségével megtekinthető egy teljes VXinspect™ mérőprogram.

A VXelements Viewer segítségével áttekintheti a méreteket, megjegyzéseket és képernyőmentéseket adhat hozzá a méréshez és módosíthatja a színtérképet. Mindezen felül a 2D-s geometriák megtekinthetőek 2D nézetben, mely segítségével könnyebben szemléltethető az alakhiba. A színtérképen egyedi pontokban lekérdezhető a referencia és a szkennelt állomány közti eltérés vagy egy időben több ponton négyzethálós elrendezésben is lekérdezhető a kettő közti eltérés. A jegyzőkönyv nyomtatása vagy exportálása pedig nem több pár kattintásnál.

A szoftver könnyen használható és teljesen ingyenes!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Ismét Werth-siker az Ipar Napjai szakkiállításon

2024-ben az Ipar Napjai elismerő oklevelében részesült WRT szenzortartó fejünk, ami egyedi technológiájával lehetővé teszi az optikai mérést, minden pozícióban. Ismét kiemelten büszkék vagyunk, hogy ilyen kiemelkedő termékekkel és termékcsaládokkal dolgozhatunk együtt!

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!