Expert funkciók

Növelje képességeit

Tartalomjegyzék

Kulcsrakész megoldások a minőségellenőrzés speciális területei számára

Tegye egyszerűvé a bonyolult feladatokat. Érjen el minimális idő alatt maximális pontosságot az egyre bonyolultabb alkatrészek 3D-s ellenőrzéséhez. Engedje meg, hogy az alkalmazásához megfelelő megoldást kínáljunk.

DEDIKÁLT MODULOK KIHÍVÁST NYÚJTÓ MINŐSÉGELLENŐRZÉSI FELADATOKHOZ

Találja meg a számára megfelelőt

Szakértői funkciók

Az Ön problémája – a mi megoldásunk

Nincs olyan 3D méréstechnikai terület, amellyel ne foglalkoznánk. A hagyományos minőségellenőrzés mellett folyamatosan fejlesztjük a megfelelő eszközöket a speciális minőségellenőrzési területekhez vagy a nagy kihívást jelentő mérési feladatokhoz. Szándékunkban áll, hogy a fárasztó, rendkívül összetett és időigényes feladatokat egyszerűvé és könnyűvé tegyük, a pontosság és a hatékonyság romlása nélkül.

Az ügyfelek problémái kritikus hajtóerőt jelentenek kiválóságunk eléréséhez és határozottan kijelenthetjük, hogy a Metrolog szoftver bármilyen típusú alkatrész mérésére képes. Gyorsan. Hatékonyan. Megbízhatóan.

Önnek van 3D mérési problémája, amit megosztana velünk?

Pontfelhő modul

Az optikai vagy lézer alapú szenzorok (3D szkennerek) elérhetősége lehetőséget ad a nagy sűrűségű ponthalmazok kiváló pontosságú gyűjtésére, ezáltal jelentősen növelve a mérőműszerek képességeit és teljesítményét.

A Metrolog pontfelhő modul segít összegyűjteni és teljes körű elemzést végezni a pontfelhő alapú adatokról, amelyek akár külső forrásból, akár a Metrolog szoftverhez közvetlenül kapcsolódó 3D szkennerekből származnak.

Páratlan pontfelhő felvételi, feldolgozási és elemzési eszközkészlet, amely lehetővé teszi a problémák kijavítását és megelőzését a gyártási folyamat korábbi szakaszában.

Fogaskerék-ellenőrző modul

A fogaskerekek geometriájának ellenőrzése kihívást jelent az egyedi definícióik, geometriai jellemzőik, dedikált algoritmusaik, ellenőrzési követelményeik és jegyzőkönyv grafikáik miatt. A Metrolog mérőszoftver képes mindezt kezelni, függetlenül a mérőberendezéstől vagy a technológiától (tapintó, scanning típusú tapintó, sőt adott esetben optikai szenzorok is bizonyos típusú fogaskerekekhez).

A Metrolog szoftver minden fogaskeréktípus vizsgálatára alkalmas, a hagyományostól az igényesebb hajtásláncokig, a gyógyszeripari nagy pontosságú gépekig, giroszkóp vezérlő mechanizmusokig.

Lapátellenőrző modul

A Metrolog lapát modulja minden 3D mérőberendezéssel kompatibilis, legyen az érzékelő tapintó vagy optikai elven működő. A lapátgyártókkal közösen kifejlesztett lapát modul átfogó algoritmusokat biztosít a gyors, precíz és rugalmas adatelemzés eléréséhez.

Az egyszerű, felhasználóbarát felülettel a hatékony szoftvermotornak és a beágyazott algoritmusoknak köszönhetően kezelheti az olyan problémák 3D-s vizsgálatát, mint a felületsimítás, a bonyolult formák és az egyedi geometriák (ventilátorlapátok, turbinalapátok és szárnylapátok).
.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!