CMM mérések

Koordináta mérőgép (KMG) mérések

Tartalomjegyzék

A minőség az első

3D ellenőrző szoftverünk, a Metrolog, messze a legátfogóbb, teljes körű szolgáltatást nyújtó szoftver, amely a piacon lévő összes létező koordinátamérő gépen (KMG) képes futni. A KMG évtizedek óta a fémforgácsoló, -alakító és műanyag fröccsöntő iparban a mérések fő pillére. Az órák precíziós alkatrészeitől a háztartási gépek fém lemezházáig KMG-pel végzik a méréseket. Ezeket a gépeket metrológiai intézetekben és kalibráló laboratóriumokban, valamint különféle ipari alkalmazásokban is használják. Az ultranagy pontosságú KMG-eket olyan területeken használják, mint az autóipar, a repülőgépipar, a gépészet és minden olyan hely, ahol a különleges geometriákat a lehető legnagyobb pontossággal kell mérni.

Az innovációk és új technológiák bevezetése folyamatosan változtatja az ipart, átalakítva a háromdimenziós minőségellenőrzés szemléletmódját és végrehajtását. A KMG szerkezettől mentes új szenzortechnológiák ellenére a szakemberek számos kihívással néznek szembe: a lehetséges mérési bizonytalanságnak több rétege van, a tűréshatárok egyre szigorúbbak, a fejlett gyártás a KMG-stratégiák alkalmazóinak sokkal jobb megértését igényli. Vannak, akik megfizethetőbb lehetőségekről beszélnek, vajon létezik olyan megoldás, de az alternatíva az lenne, ahol nem előkövetelmény a nagy pontosság?

Fedezze fel, hogyan támogatják KMG-alapú megoldásaink a gyártást és a minőségellenőrzést az iparágon belül!

Alakítsa át KMG-jét értékteremtő eszközzé

A KMG-ek az egyedülálló képességük miatt népszerűek a szűk tűréshatárok nagy pontosságú mérésére. Annak ellenére azonban, hogy a KMG a legpontosabb metrológiai berendezés, a 3D metrológiai kis áteresztőképessége miatt problémáink forrása is lehet. Elmagyarázzuk, miért.

  • Először is, a KMG egy telepített laboratóriumi berendezés, amely bizonyos méretű alkatrészek ellenőrzésére képes. Meglehetősen kényes ellenőrzésekhez, összetett geometriákhoz vagy szigorú tűréssel rendelkező jellemzőkhöz is megfelel.
  • Ez egy rendkívül összetett metrológiai műszer, amely magasan képzett és tapasztalt kezelőket igényel.
  • A hagyományos általános KMG-ek teljesítménye nem megfelelő, de a legújabb KMG-modellek kielégítik a tömeggyártási igényeket, ahol egyre csökkentik a mérési ciklusidőket a jobb gyártási teljesítmény érdekében.
  • A KMG gyártók által biztosított saját fejlesztésű szoftver általában nagyon korlátozott képességekkel teszi lehetővé az alapvető mérési programok készítését.
  • Emellett a KMG-ek érzékenyek az eredmények konzisztenciáját és megismételhetőségét befolyásoló környezeti paraméterekre (hőmérséklet, padlórezgés).
  • Végül, de ami még fontos, a KMG rendszeres karbantartást és kalibrálást igényel, és ahhoz, hogy a vevő jóváhagyja a gyártott alkatrészeket, többek között kalibrációs tanúsítvány is kötelező a megfelelő minőségellenőrzés garantálása érdekében.

Különböző helyzetek. Egyetlen megoldás: Metrolog

Mindezek ellenére hogyan tud a Metrologic Group segíteni ezeken a kihívásokon?

Új KMG vásárlása

Jelenleg egy új KMG beszerzési folyamatban van, amely a legjobban vagy a jelenleginél jobban megfelel az Ön igényeinek, tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat. Ez némi gondolkodást és kutatást igényel, de nem kell egyedül megtennie. Különböző koordinátamérőgép gyártókkal együtt, akik stabil partnerek, a Werth Magyarország Kft. a legmegfelelőbb KMG-márkákat kínálja – Metrologgal és Silmával felszerelve!

KMG kapacitás növelés

Már van egy nagyszerű KMG-e, de szeretné modernizálni és javítani teljesítményét, szakértőink tanácsot adnak. A fejlesztés vagy a szoftverfrissítés költséghatékony módja lehet a KMG-kapacitás növelésének. A KMG-ek megbízhatóak, segítünk a rendszere frissítésében!

Már Metrolog felhasználó

A KMG jól működik a Metrologgal, de néhány hiba továbbra is előfordul, beszéljünk róla. A kalibrálási vagy környezeti problémák mellett felhasználói hibák is előfordulhatnak. Ha aggódik programozói és felhasználói képességei miatt, a Werth Magyarország Kft. gyakorlati oktatást kínál, nem azt, hogy melyik gombot kell megnyomnia, hanem azt, hogyan fejlesztheti tudását megbízható 3D-s metrológiai alapokon.

Személyre szabott megoldásra van szüksége?

Ossza meg velünk elképzelését, ha termékei és folyamatai egyediek és személyre szabott szoftverfejlesztést keres. Büszkék vagyunk, hogy a legjobb támogatást és szakértelmet biztosítjuk. 100%-ban megfelel az Ön egyedi igényeinek. Csak írjon nekünk és mi segítünk megoldani a problémát!

Különböző helyzetek. Egyetlen megoldás: Metrolog!

Átfogó szoftver

A legátfogóbb eszköztár a fejlett 3D minőségellenőrzéshez. A Metrolog szabvány az autóiparban és a repülőgépiparban.

Személyre szabható felület

Személyre szabható grafikus felület a felhasználó elvárásai, a gép- és alkatrésztípusokhoz.

Kiemelkedő számítási kapacitás

Maximális teljesítmény nagy méretű CAD-fájlokhoz vagy pontfelhő feldolgozáshoz. Ugyanez vonatkozik a legbonyolultabb geometriai és mérettűrések kezelésére is.

Könnyen kezelhető

A nagy szoftver tudás és a kiemelkedő számítási teljesítmény nem feltétlenül kell, hogy nehezen kezelhetőek legyenek. Még mindig kételkedik abban, hogy a Metrolog intuitív és felhasználóbarát? Először tesztelje és tudassa velünk, mit gondol.

Megoldásunkkal mindent egy helyen megszerezhet

A heterogén géppark érdeképben. Több KMG – egyetlen univerzális szoftver az adatok megosztására a gépek és a méréstechnikai csapat tagjai között.

Miért nem próbálja ki az offline programozást?

Adjon új dimenziót KMG-ének a Silmával! Nincs leállás! Intelligens és gyors KMG-útgenerálás, programszimuláció, ütközésészlelés és automatikus elkerülés, valamint további mérési lehetőségek egész tárháza… Offline programozási szoftverünk előkészíti a Metrologot az online végrehajtáshoz. Képzelje el a hatékony és biztonságos mérőprogram készítést, hiba- és ütközésmentesen, offline állapotban előkészítve, miközben mérőgépe folyamatosan mér!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!