Automatizálási projektek

In-line metrológia: automatizált és robotizált megoldások

Tartalomjegyzék

Készen áll a gyártás automatizálására?

Automatizálja a meglévő manuális mérési folyamatát, integrálja a 3D méréseket a gyártási környezetbe a jobb nyomon követhetőség érdekében, növelje az alkatrészellenőrzési teljesítményt és csökkentse a ciklusidőket és a költségeket!

Ipari és továbbfejlesztett megoldásokat kínálunk:

  • Szoftver megoldások
  • Telepítés/Képzés
  • Testreszabott konfiguráció

Eredményorientált személyre szabott projektek

A Metrologic Group nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek felé nyújtott szolgáltatásokra és pontosan ez az oka annak, hogy elkötelezett projektcsapattal rendelkezik.

Az elmúlt években a robotok alkalmazása az ipari minőségellenőrzés során megváltoztatta a mérési és ellenőrzési folyamatok végrehajtásának módját. Sok szempontból forradalmasította a metrológiát (in-line ellenőrzések, csökkentett ciklusidő, rugalmasság) és a minőség-ellenőrzést a következő szintre emelte.

Azonban nem mindig olyan egyszerű megtalálni a legjobb megoldásokat az elérni kívánt eredmény és az összes meglévő technológia között. Ezért a tapasztalt mérnök csapatunk minden ügyfél sajátos, egyedi szükségletére szabott megoldást keres. Ezt nem csak segít megkeresni, de segít ezt a megoldást megvalósítani és a jövőben támogatni az Ön követelményeinek megfelelően.

Első osztályú megoldások, amelyek kifizetődőek

Sok ügyfelünk már most is bízik a felhasználással kapcsolatos szakértelmünkben. Megoldásainkat különféle területeken alkalmaztuk, mint például az autóipar, a repülőgépipar, űrkutatás stb.

A Metrologic Groupnál folyamatosan új technológiákat integrálunk, hogy ügyfeleink mindig részesülhessenek a legújabb fejlesztésekből és a piacon elérhető legjobb megoldásokból. Számos mérési technológiát elsajátítunk már, mint például a lézerradart, a különböző tracker rendszerekkel rendelkező lézerszkennereket, a fotogrammetriás eszközöket, de a hagyományosabb CMM gépeket is.

Ismerje meg az i-Robot technológiát

Továbbfejlesztett integrált automatizált minőségellenőrzés, melyet teljes mértékben a Metrolog X4 irányít.

Rugalmasságot és termelékenységet elősegítő metrológia a gyártósoron. Könnyen használható megoldás, teljes mértékben kompatibilis az összes szkenner- és robotmárkával.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!