5 tengelyes mérések

Takarítson meg időt és őrizze meg pontosságát Renishaw® REVO® és PH20 fejekkel

Tartalomjegyzék

Takarítson meg időt és őrizze meg pontosságát Renishaw® REVO® és PH20 fejekkel

Teljes mértékben támogatja a Metrolog X4 és Silma X4

Növelje KMG teljesítményét 5 tengelyes méréssel

Tökéletes 5 tengelyes kezelés

Az 5 tengelyes mérés nagy teljesítményű szkennelést tesz lehetővé egyszerű koordináta mérőgépen (KMG).

A Renishaw® REVO® rendszer szinkronizált mozgást és 5 tengelyes mérési technológiát használ, hogy minimalizálja a KMG mozgásának dinamikus hatásait rendkívül nagy mérési sebesség mellett.

Ez úgy érhető el, hogy hagyja, hogy a REVO-2 fej végezze el a gyors, igényes mozgást, miközben a KMG lineárisan lassan mozog. A rugalmas csúcsérzékelő tapintó használata tovább növeli a rendszer pontosságát és teljesítményét.

A Metrolog X4 és Silma megoldások könnyű kezelhetőségével és teljesítményével kombinálva. Ez több, mint egy korszakváltás, ezzel nemcsak időt takarít meg, hanem sokkal több adatot kap, amelyek lehetővé teszik a mélyreható méret- és GD&T elemzést.

Könnyű hozzáférés az elemkhez bármilyen szögből

A Renishaw® PH20 végtelen pozicionálási képessége garantálja az optimális hozzáférést, minimálisra csökkentve a tapintó váltások számát. A szimultán 5 tengelyes mozgás lehetővé teszi nagyobb alkatrészek mérését a KMG-en azáltal, hogy minimálisra csökkenti az alkatrész körül a fej elforgatásához szükséges helyet. A PH20 automatikusan igazodik az alkatrész koordinátarendszeréhez, elkerülve a tapintószárral való ütközést és a pontos befogások követelményét.

Gyorsabb kalibrálás

A hagyományos KMG rendszereken végzett kalibrálás jelentős időt vesz igénybe, amelyet alkatrészmérésre lehetne használni. Az asztalra szerelt mestergömb segítségével a REVO egyszerű és praktikus kalibrációs technikája meghatározza a szár és a tapintógömb tényleges geometriáját, lehetővé téve a mérést bármely pozícióban egyetlen művelettel.

Ha egy KMG-et csak egyetlen vagy korlátozott számú alkatrészhez használnak, általában 10 fejtájolást alkalmaznak egy mérőprogramon belül. Ezen pozíciók kalibrálási ideje körülbelül 30 percet vesz igénybe. A REVO mindössze 20 percet igényel.

Ha a KMG-et több alkatrészhez használják, általában 40 fejtájolás szükséges, ami drámaian megnöveli a kalibráláshoz szükséges időt, körülbelül 2 órára. A REVO-nak ismét csak 20 percre van szüksége.

Mivel a kalibrálási folyamatot rendszeresen megismétlik, hogy megfeleljenek a minőségi eljárásoknak vagy a tapintó ütközése után, ez az időmegtakarítás hatványozottan fontos.

Tapasztalja meg a Renishaw® PH20 és REVO® időtakarékos technológiákat

Miért nem próbálja ki az offline programozást?

Adjon új dimenziót KMG-ének a Silmával! Nincs leállás! Intelligens és gyors KMG-pályagenerálás, programszimuláció, ütközésészlelés és automatikus elkerülés, valamint további mérési lehetőségek egész tárháza… Offline programozási szoftverünk előkészíti a Metrologot az online végrehajtáshoz. Képzelje el a hatékony és biztonságos mérőprogram készítést, hiba- és ütközésmentesen, offline állapotban előkészítve, miközben mérőgépe folyamatosan mér!

Ismerje meg 3D mérési megoldásunkat!

Az univerzális 3D metrológiai szoftver referencia a minőségbiztosításhoz és minőségellenőrzéshez minden létező hagyományos és hordozható mérőgépet támogat. Megbízható 3D mérésekkel észlelheti és megelőzheti a gyártási és összeszerelési problémákat.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!