Szolgáltatások

3D Térszkenelés

Épület- és területfelmérés 3D lézerszkennerrel: 3D modellezés, ütközésvizsgálat és pontfelhőfeldolgozás.

Mérőgép szerviz

A géppark többet ér, ha megfelelően karbantartjuk: komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk az esetlegesen felmerülő hibák elhárításához és preventív karbantartáshoz.

Mérőgép oktatás

Teljes körű oktatás keretein belül ismertetjük meg a mérőgépek kezelését és állagmegóvását, illetve a szoftverek használatát.

Mérőgép karbantartás, kalibrálás

Cége gépparkja többet ér, ha megfelelően kezelik: ténylegesen csak akkor térül meg a technológiába fektetett összeg, ha az eszközök állagát hosszú távon is megóvjuk és okosan használjuk.

Méréstechnikai oktatás

Az a tudás igazán értékes, amit meg is tudunk osztani másokkal: a kollégák és a gépek tudásának maximális kihasználásához olykor elengedhetetlen szükség van az elméleti alapok és egyéb követelmények oktatására, ebben segít szakértő csapatunk cégének.

Mérőgép bérprogramozás

Szaktanácsadást nyújtunk a megfelelő mérési stratégia kidolgozásához és mérőprogramok elkészítését is vállaljuk.

Mérőgép felújítás, retrofit

Olyan mérőgépek esetén alkalmazható retrofit megoldásunk, ahol a mechanikai felépítés még működőképes, de az elavult vezérlő rendszert fel lehet még újítani.

Bérmérés, bérszkennelés reverse engineering

Bérmérés, bérszkennelés és reverse engineering a legmodernebb mérőeszközökkel, nagy méréstartományban is, jegyzőkönyvezéssel és komplett dokumentációval, cége igényeire szabva.

CT mérés

Élvonalbeli CT technológia: mérés és jegyzőkönyvezés határidőre, minden munkadarabra, amely elhelyezhető egy 500 mm átmérőjű és 700 mm magas befoglaló hengerben.