Werth-siker az Ipar Napjai 2023 kiállításon

Tartalomjegyzék

A 2022-es év Mach-Tech kiállítása után a Werth Magyarország Kft. 2023-ban is standdal képviseltette magát hazánk legnagyobb üzleti és szakmai találkozóján, melynek központi témái a zöld energia, az alternatív hajtások, az energiatárolás új formái, valamint az energiahatékonyság új megoldásai voltak: csaknem 14.000 látogatót vonzott idén a HUNGEXPO területére 18 ország 370 kiállítója.

Az Ipar Napjai szakkiállításokon legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában, ahol a látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget. 

Standunk

Rengeteg régi partnerrel találkozhattunk személyesen a kiállításon, amellett, hogy új, a méréstechnika iránt érdeklődőket is köszönthettünk standunkon. A modern technikának köszönhetően lehetőség van most, a rendezvény végével is bejárni kiállítóterünket, az alábbi képre kattintva:

… és a Nagydíjat nyerte….

Azonban a legkiemelkedőbb esemény a kiállítással kapcsolatban számunkra: Werth Tomoscope XS computer tomográfiás kompakt koordináta mérőgép elnyerte az Ipar Napjai 2023 Nagydíját!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!