Webinárium: A Creaform szkennerek és a Solid Edge együttes ereje – EPLM

Tartalomjegyzék

Reverse engineering a gyakorlatban: az Enterprise Group PLM üzletága webináriumot tart a Siemens Digital Industries Software által fejlesztett Solid Edge és az általunk forgalmazott Creaform szkennerek együttes használatáról. Az elődást Tripolszki Gábor, és kollégánk, Horánszky András tartja, az időpontja: 2022.05.03. 10:00.

A webináriumon megismerheti a teljes munkafolyamatot a szkenneléstől az utófeldolgozásig. Megtudhatja, hogy a Creaform 3D szkennerek hogyan képesek különböző alkatrészek mérésére, mérettől, formától, anyagtól, fényességtől és összetettségtől függetlenül. Egy plug-and-play eszközzel és a felhasználóbarát kezelőfelülettel a tárgyak előkészítés nélküli szkennelése még soha nem volt ilyen egyszerű, függetlenül a felhasználó tapasztalatától.

A szkennelt állományt (stl, 3mf) a Solid Edge eszköztárának segítségével építjük vissza hagyományos ún. B-REP/CAD modellé, hogy azokat azonnal felhasználhassa a tervezési folyamatokban.

A 3D digitalizálásnak köszönhetően olyan információkhoz is gyorsan hozzájuthatunk, melyek a hagyományos eszközökkel nem vagy nehezen begyűjthetők.

Ismerje meg a Creaform 3D szkennerek hogyan képesek különböző alkatrészek mérésére: nézze vissza webinárunkat!

 

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!