Látványos csereakcióval kínálja a Creaform csúcs lézerszkennerét

Tartalomjegyzék

A huszonötször gyorsabb 3D lézerszkenner most 25%-os kedvezménnyel elérhető régebbi, akár más márkájú 3D szkenner cseréje esetén.

2019. március 12., kedd, 06:00

Címkék: 3D akció Creaform lézerszkenner mérés méréstechnika Werth Magyarország Kft.

A világ vezető 3D méréstechnológiai vállalatának számító Creaform zászlóshajójának tartott HandySCAN 3D hordozható lézerszkenner konzisztens és megismételhető mérési eredményeket biztosít minden alkalmazásban és környezetben, így hozzájárul az átfutási idő csökkentéséhez és a nyereségesség növekedéséhez.

A HandySCAN hordozható lézerszkenner fejlesztése során az optimális sebesség és pontosság elérése volt a cél, így 40%-kal pontosabb és 25-ször gyorsabb mérést tesz lehetővé, mint elődei. A mérőeszköz valódi hordozhatósága új trendet képvisel a 3D szkennerek világában, mivel mind a termékfejlesztésben, mind a gyártásban kielégítik a fizikai tárgyak hatékony és megbízható 3D mérésére vonatkozó elvárásokat.

A TRUaccuracy funkció mindennapi mérési környezetben – változó környezeti hőmérséklet, szálló por és a termelésben jelentkező rezgések mellett – is pontos mérések elvégzését teszi lehetővé. A rendszer üzembe helyezése kevesebb mint 2 percet vesz igénybe, és a méréseknél sem az alkatrészek mérete, sem az összetettsége, sem az anyaga nem jelent korlátot. A mérési tartomány a pontosság romlása nélkül növelhető újrakalibrálás vagy úgynevezett leapfrogging (mérőrendszer-áthelyezés) nélkül.

Az automatikus hálózás révén az adatok beolvasása után kapott fájlok egyből használhatók a munkafolyamatban, nincs szükség utólagos feldolgozásra. A HandySCAN 3D szkennerek a termékek életciklusának bármely szakaszában használhatók, kezdve a koncepciótervezéstől a prototípusgyártáson, tesztelésen és szériagyártáson át egészen a szervizelésig és újrahasznosításig. Jellemző felhasználási területük a mérés, a modellezés, az orvostechnika és a reverse engineering.

Tulajdonságok:

 • A piacon elérhető leggyorsabb 3D szkenner
 • A legmagasabb mérési sebesség: 480 000 mérés/másodperc
 • Több lézerforrás
 • USB 3.0 csatlakozás
 • Pontos mérések az alkatrészek összetettségétől függetlenül
 • Akár 30 mikronos pontosság, 50 mikronos felbontás, nagy ismételhetőség és nyomon követhetőség
 • Nagy szkennelési tartomány és gyors mérési sebesség
 • A fejlesztéstől a gyártáson át a minőség-ellenőrzésig mindenhol használható
 • Páratlan mozgási szabadság és könnyű hozzáférhetőség
 • A könnyen elvégezhető helyszíni kalibrálással nincs pontosságcsökkenés az idő múlásával
 • Önpozicionálás: nincs szükség csuklós karra, lézerkövetőre, külső kamerára vagy állványra

VXEelementsTM: a Creaform 3D szoftverplatformja

A HandySCAN 3D szkennerhez tartozó VXelements egy teljesen integrált 3D szoftverplatform a szkennelési és mérési technológiák átfogó gyűjteményével. A platform felhasználóbarát, egyszerűsített és elegáns munkakörnyezetben egyesít minden lényeges elemet és eszközt. A valós idejű megjelenítés egyszerű, gyors szkennelést tesz lehetővé. Az automatikusan létrejövő optimalizált szkennelési fájl az adatgyűjtés után azonnal elérhető, így a termékfejlesztési vagy alkatrész-vizsgálati idő is lerövidül.

 • Felhasználóbarát felület: a Vxelements hatékony és egyszerű folyamattá egyszerűsíti le a szkennelési folyamatot.
 • Felületoptimalizálási algoritmus: több szkennelési réteg létrejöttének kiküszöbölése és pontosabb hálózás utófeldolgozás nélkül.
 • Közvetlen pontfelhő export: optimalizált háló minden megszokott formátumban exportálható pontfelhő feldolgozás nélkül.
 • Korlátlan felbontás: a felbontási érték az objektum méretétől függetlenül szkennelés előtt vagy után bármikor módosítható.
 • Valós idejű vizualizáció: a felhasználó megtekintheti a 3D felületet az objektum beolvasásakor.
 • A szkennelési eredmények javítása: intelligens újra-mintavételezés (decimáció), határszűrők stb.

forrás: Techmonitor

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Ismét Werth-siker az Ipar Napjai szakkiállításon

2024-ben az Ipar Napjai elismerő oklevelében részesült WRT szenzortartó fejünk, ami egyedi technológiájával lehetővé teszi az optikai mérést, minden pozícióban. Ismét kiemelten büszkék vagyunk, hogy ilyen kiemelkedő termékekkel és termékcsaládokkal dolgozhatunk együtt!

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!