Ilyen volt a VI. Werth méréstechnikai workshop, a visszajelzések alapján

Tartalomjegyzék

Páratlan környezetben, kiemelkedően magas szakmai színvonalú előadásokat és termékbemutatókat tartottak munkatársaink a Nádas Pihenőparkban. A szakmai találkozó célja a cégünk által forgalmazott méréstechnikai koordináta mérőgépek bemutatásán túl, olyan gyakorlati tapasztalatok átadása volt, amelyeket az ügyfeleink saját mérési feladataik megoldása során alkalmazhatnak majd.

A kétnapos rendezvényen a cégünk által képviselt Werth, Aberlink és Creaform márkákat, illetve termékeiket mutatták be az értékesítésért felelős munkatársaink. Az előadások és a gyakorlati bemutatók programja eltérő volt a két napon, a tájékozódásban és a megfelelő témák kiválasztásában a regisztrációs felületen található részletes tájékoztató nyújtott segítséget.

 


Csontos Tamás, cégünk ügyvezetője
 szerint, a több éve sikeres rendezvény népszerűsége indokolta, hogy külső helyszínen szervezzük meg a workshopot, így esett a választás a Nádas Pihenőparkra.
Az eseményen résztvevők elmondása és visszajelzései alapján a workshop hasznos információkkal szolgált a felhasználóknak és döntéshozóknak egyaránt. Ráadásul azok számára, akik a regisztrációs felületen ezt jelezték, próbamérési lehetőséget is biztosítottunk.

 

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!