Creaform hordozható lézerszkennerek – a gyakorlati előadásunk részleteiben is elérhető!

Tartalomjegyzék

Most már részleteiben is elérhető a Creaform hordozható lézerszkennerekről szóló gyakorlati előadásunk és bemutatónk, amit a Werth Webináriumunkon láthattak a regisztrált érdeklődők!

 Creaform lézerszkennerek a beállítástól és a felhasználói szaktudástól függetlenül pontos, nagy felbontású és megismételhető mérési eredményeket nyújtanak. A beolvasás során mind az objektum, mind a szkenner szabadon mozgatható, az eredmények pedig azonnal láthatók. A májusi Werth Webináriumon megtartott előadásunkban a Creaform különböző kéziszkennereit mutattuk be, a szoftverrel ismerkedtünk, illetve egy esettanulmánnyal azt is megmutattuk, hogy a Verarbaiten Pausits Kft. hogyan alkalmazza a gyártásban a MetraSCAN megoldását és milyen előnyöket nyújt ez számukra.

Nézze vissza most, bármelyik, Önt érdeklő részt!

 

Az előadás tartalma

Kattintson az adott sorra, hogy elindítsa a videót a kiválasztott résznél!

0:00 – Intro

0:46 – CREAFORM bemutatása

2:51 – Creaform Go!SCAN SPARK 3D™

11:14 – Creaform HandySCAN BLACK Elite 3D™

23:47 – Creaform MetraSCAN BLACK Elite 3D™

26:02 – Esettanulmány: MetraSCAN a Verarbeiten Pausits Kft-nél

31:20 – Kérdések és válaszok

Amennyiben Önnek is kérdése merült volna fel az előadással kapcsolatban, keressen minket az info@werth.hu emailcímen!

 Amennyiben az Ön cégénél demómérésre merül fel igény, keresse értékesítési vezetőnket, Kijácz Pétert a +36 70 423 3675 telefonszámon, hogy személyre szabott mérési megoldást kereshessünk az Önök kihívásaira!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!