Creaform hordozható lézerszkennerek – a gyakorlati előadásunk részleteiben is elérhető!

Tartalomjegyzék

Most már részleteiben is elérhető a Creaform hordozható lézerszkennerekről szóló gyakorlati előadásunk és bemutatónk, amit a Werth Webináriumunkon láthattak a regisztrált érdeklődők!

 Creaform lézerszkennerek a beállítástól és a felhasználói szaktudástól függetlenül pontos, nagy felbontású és megismételhető mérési eredményeket nyújtanak. A beolvasás során mind az objektum, mind a szkenner szabadon mozgatható, az eredmények pedig azonnal láthatók. A májusi Werth Webináriumon megtartott előadásunkban a Creaform különböző kéziszkennereit mutattuk be, a szoftverrel ismerkedtünk, illetve egy esettanulmánnyal azt is megmutattuk, hogy a Verarbaiten Pausits Kft. hogyan alkalmazza a gyártásban a MetraSCAN megoldását és milyen előnyöket nyújt ez számukra.

Nézze vissza most, bármelyik, Önt érdeklő részt!

 

Az előadás tartalma

Kattintson az adott sorra, hogy elindítsa a videót a kiválasztott résznél!

0:00 – Intro

0:46 – CREAFORM bemutatása

2:51 – Creaform Go!SCAN SPARK 3D™

11:14 – Creaform HandySCAN BLACK Elite 3D™

23:47 – Creaform MetraSCAN BLACK Elite 3D™

26:02 – Esettanulmány: MetraSCAN a Verarbeiten Pausits Kft-nél

31:20 – Kérdések és válaszok

Amennyiben Önnek is kérdése merült volna fel az előadással kapcsolatban, keressen minket az info@werth.hu emailcímen!

 Amennyiben az Ön cégénél demómérésre merül fel igény, keresse értékesítési vezetőnket, Kijácz Pétert a +36 70 423 3675 telefonszámon, hogy személyre szabott mérési megoldást kereshessünk az Önök kihívásaira!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Ismét Werth-siker az Ipar Napjai szakkiállításon

2024-ben az Ipar Napjai elismerő oklevelében részesült WRT szenzortartó fejünk, ami egyedi technológiájával lehetővé teszi az optikai mérést, minden pozícióban. Ismét kiemelten büszkék vagyunk, hogy ilyen kiemelkedő termékekkel és termékcsaládokkal dolgozhatunk együtt!

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!