VXinspect

A leginkább intuitív és integrált 3D mérési megoldás

Tartalomjegyzék

VXinspect: Mérőszoftver modul

A legintuitívabb és legkompaktabb 3D minőségellenőrzési megoldás

Teljes eszközkészlet minden minőségellenőrzési munkafolyamathoz, az egyszerű méretelemzéstől a terjedelmes mérőprogramokig

A VXinspect egy mérőszoftver, amely lehetővé teszi a minőségellenőrzési és minőségbiztosítási szakemberek számára, hogy a mérnöki követelmények alapján ellenőrzéseket végezzenek és hiteles jegyzőkönyveket készítsenek. Legyen szó egyszerű méretelemzésről vagy terjedelmes mérőprogram létrehozásáról, a VXinspect teljes eszközkészletet kínál minden ellenőrzési munkafolyamathoz, a minőségi mérés és az alak- és helyzettűrések (GD&T) követelményei szerinti kiértékeléshez kompromisszumok nélkül. A teljesítményével és intuitív funkcióival elégedett felhasználók ezrei használják már a VXinspect-et és úgy ítélték meg, hogy ez az a minőségellenőrző szoftver, amely ár-érték arányban a legtöbbet kínálja.

Mit kínál a VXinspect?

INTUITÍV INTERFÉSZ

A fejlesztések a VXinspect hatékony eszközeihez és funkcióihoz vezetett, amelyek érthetőek és könnyen megtanulhatók, valamint az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen integrálhatók és működtethetők.

TELJES ESZKÖZTÁR

A VXinspect segítségével a gyártási és metrológiai szakemberek minden olyan funkcióhoz hozzáférhetnek, amelyek a gyártási folyamat során az első minta bevizsgáláshoz (FAI), minőségellenőrzéshez és minőségbiztosításhoz szükségesek.

HARDVER INTEGRÁCIÓ

Amellett, hogy az adatgyűjtési és ellenőrzési funkciókat egyetlen szoftvermodulon belül kínálja, a VXinspect tökéletes integrációt kínál a Creaform technológiáival, még több értéket adva ehhez a szoftveres megoldáshoz.

1. LÉPÉS

Adatok felvétele

A VXinspect többféle adatfelvételi módban működik a fotogrammetria, a tapintás és az érintésmentes mérés (szkennelés) zökkenőmentes integrálásával.

 • 3D szkennelés
 • Tapintás
 • Fotogrammetria

2. LÉPÉS
Importálás

A VXinspect támogatja a CAD modellek vagy bármilyen referencia hálómodell (mester darab) importálást a felvett adatokhoz képest történő közvetlen összehasonlításához, ami a gyártási hibák jobb megértését eredményezi.

 • .IGES
 • .STEP

3. LÉPÉS
Koordinátarendszer létrehozása

Mivel a szkennelt darab pozíciója és orientációja a térben döntő fontosságú a mérések során, a VXinspect egy teljes koordinátarendszer kezelésére fejlesztett eszközkészletet tartalmaz a mérési követelmények teljesítéséhez és reprodukálható eredmények előállításához.

 • Best fit koordinátarendszer
 • Geometria alapú (PLP, pontok stb.)
 • Bázisok
 • Referenciapont rendszer (RPS)

4. LÉPÉS
Kiértékelés

Kifinomult algoritmusainak és számítási módszereinek köszönhetően a VXinspect egyszerű, de hatékony eszközöket és funkciókat kombinál a vizsgált alkatrészek teljes körű kiértékeléséhez.

 • Színtérkép (3D eltérés összehasonlítása)
 • Geometriai jellemzők mérése
 • Metszetek
 • Virtuális tolómérő
 • GD&T

5. LÉPÉS
Jegyzőkönyv

A VXinspect megkönnyíti a mérési jegyzőkönyvek több formátumban történő létrehozását és megosztását.

 • Testreszabható jegyzőkönyvek
 • Többféle formátum (PDF, Excel, XLS, CSV)

6. LÉPÉS
Ismétlés

Ha ismételt ellenőrzésre van szükség (sorozatmérés), a mérőprogram futtatási lehetőségnek köszönhetően minimális lépésből kapjuk meg az eredményeket az egymást követő alkatrészekről.

 • Sorozatmérés
 • Automatikus mérőprogram lefutás

A VXinspect segítséget nyújt a mérési folyamat során

A VXinspect egy hatékony eszköz, ami a mérési folyamat során segíti munkáját. Egyszerűségének és hatékonyságának köszönhetően a VXinspect lehetővé teszi a gyártott alkatrészek megfelelőségének ellenőrzését, hogy gyorsabban jobb minőségű alkatrészeket szállítson ügyfeleinek.

Minőségbiztosítás

A VXinspect segít feltárni a minőségellenőrzés és a termelés által felvetett problémák forrását a kiváltó okok elemzésével, hogy a korrekciós intézkedések gyors végrehajtásával az állásidő minimalizálható legyen.

Minőségellenőrzés

Komplett és hatékony eszközkészletével a VXinspect lehetővé teszi a gyártott alkatrészek minőségének ellenőrzését és a részletes műszaki követelmények alapján hiteles jegyzőkönyv létrehozást.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!