Optikai modul

Aberlink 3D Module

Tartalomjegyzék

Fejlessze Aberlink koordináta mérőgépét (KMG) Vision technológiával

Az Aberlink Vision Software modul az Aberlink 3D mérőszoftver képességeit hatékony optikai eszközökkel bővíti ki.

Eredetileg kizárólag az Aberlink forradalmi KMG kamerarendszerével való együttműködésre íródott, lehetővé téve a tapintásos és az érintésmentes mérés használatát ugyanazon a gépen, de a fejlett optikai modult ma már számos más mérőgépgyártó is széles körben használja.

Optikai pontosság

Mérjen könnyen geometriai és összetett alakzatokat, jellemzőket, szkenneljen profilokat és vizsgáljon meneteket nagy pontosságú élérzékeléssel és nagy sebességű optikai szkenneléssel. Szimulálja a szálkeresztet és az átfedéseket, valamint vezérelje a kamera- és fénybeállításokat, mindezt a szoftverből.

Teljesen automatikus élfelismerő eszközökkel, amelyek kézi és CNC üzemmódban egyaránt használhatók, biztosítva a gyors és megismételhető eredményeket anélkül, hogy a kezelő készségére hagyatkoznának.

A méretek a szokásos módon, a mért jellemzőkre kattintva hívhatók elő, vagy a mérési pontok a DXF-fájlhoz illeszthetők. Az élek felismerése mellett a kezelő használhatja a teljes szálkeresztet vagy az egér szálkeresztet, és egyéb fejlett eszközök is rendelkezésre állnak, beleértve az „smart measure”, a középvonal felismerését, az „all edge points” funkciót, a menetmérés eszközt és a „screen ruler” eszközt a kép két tetszőleges pontja közötti gyors mérésekhez.

Megfizethető

Az Aberlink az egyetlen vezető koordináta mérőgép gyártó, amely ingyenes éves szoftverkarbantartási szerződést/előfizetést és szoftverfrissítéseket kínál, beleértve az összes főverzió kiadást.

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!