CAD programozás modul

Aberlink 3D Module

Tartalomjegyzék

Programok létrehozása/írása offline

Az Aberlink 3D mérőszoftver évek óta az iparági szabványt jelenti mind a könnyű kezelhetőség, mind a programozás gyorsasága tekintetében. Mindeddig azonban ez a legjobban az alkatrész mérésekor a betanítás (teach-and-repeat) programozási módszerével volt megoldható. De mi van akkor, ha a mérőprogramot még az első alkatrész előtt szeretné elkészíteni?

Ismerős, egyszerű programozás

Bemutatjuk a CAD-szoftverből történő programozás modulunkat, amely az igazi Aberlink módra a lehető legegyszerűbb programozást teszi lehetővé IGES vagy STEP CAD-modellből, akár a mérőgépen, akár offline, virtuális mérőgépként.
Ha tudja használni az Aberlink 3D mérőszoftvert, akkor már azt is tudja, hogyan kell használni a CAD programozási modult – ennél egyszerűbb már nem is lehetne a megoldás.

Ahelyett, hogy a mérési pontokat az alkatrészen venné fel, mostantól egyszerűen rákattinthat a modell azon felületére, ahol a pontokat szeretné felvenni.

A Feature Predict ugyanúgy működik, mint a mérésnél, például, ha a modell ugyanazon síkján négy helyen kattint, akkor a szoftver automatikusan létrehoz egy síkot, amelyben ez a négy pont található. Ezután kattintson egy másik elemre, és a program automatikusan bezárja a sík ablakát, és egy másik elemet keres. Ha egy kör alakú jellemzőre kattint, akkor csak egy kattintásra van szükség a kör előállításához, vagy kettőre a hengerhez. Mindezek által a programozás az Aberlink 3D mérőszoftverben még egyszerűbbé és gyorsabbá vált!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!