CAD programozás modul

Aberlink 3D Module

Tartalomjegyzék

Programok létrehozása/írása offline

Az Aberlink 3D mérőszoftver évek óta az iparági szabványt jelenti mind a könnyű kezelhetőség, mind a programozás gyorsasága tekintetében. Mindeddig azonban ez a legjobban az alkatrész mérésekor a betanítás (teach-and-repeat) programozási módszerével volt megoldható. De mi van akkor, ha a mérőprogramot még az első alkatrész előtt szeretné elkészíteni?

Ismerős, egyszerű programozás

Bemutatjuk a CAD-szoftverből történő programozás modulunkat, amely az igazi Aberlink módra a lehető legegyszerűbb programozást teszi lehetővé IGES vagy STEP CAD-modellből, akár a mérőgépen, akár offline, virtuális mérőgépként.
Ha tudja használni az Aberlink 3D mérőszoftvert, akkor már azt is tudja, hogyan kell használni a CAD programozási modult – ennél egyszerűbb már nem is lehetne a megoldás.

Ahelyett, hogy a mérési pontokat az alkatrészen venné fel, mostantól egyszerűen rákattinthat a modell azon felületére, ahol a pontokat szeretné felvenni.

A Feature Predict ugyanúgy működik, mint a mérésnél, például, ha a modell ugyanazon síkján négy helyen kattint, akkor a szoftver automatikusan létrehoz egy síkot, amelyben ez a négy pont található. Ezután kattintson egy másik elemre, és a program automatikusan bezárja a sík ablakát, és egy másik elemet keres. Ha egy kör alakú jellemzőre kattint, akkor csak egy kattintásra van szükség a kör előállításához, vagy kettőre a hengerhez. Mindezek által a programozás az Aberlink 3D mérőszoftverben még egyszerűbbé és gyorsabbá vált!

Facebook
LinkedIn

Legutóbbi bejegyzéseink

Ismét Werth-siker az Ipar Napjai szakkiállításon

2024-ben az Ipar Napjai elismerő oklevelében részesült WRT szenzortartó fejünk, ami egyedi technológiájával lehetővé teszi az optikai mérést, minden pozícióban. Ismét kiemelten büszkék vagyunk, hogy ilyen kiemelkedő termékekkel és termékcsaládokkal dolgozhatunk együtt!

Értesüljön időben!

A legfrisebb hírek, kedvezmények, iparági újdonságok: iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakész, hogy rátaláljon az új üzleti lehetőségeket!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakértői csapatunk örömmel válaszol bármilyen felmerülő kérdésre!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!