Szolgáltatásaink

Bérmérés, bérszkennelés és Reverse Engineering

A technológiai és gyártási folyamatok folyamatos fejlődése, illetve a vevők által növekvő elvárások megkövetelik az egyes folyamatok kihelyezését (outsourcing) mellyel a hatékonyság növelés mellet, nagyobb összegű befektetések nélkül is könnyen és gyorsan elvégezhetők a kívánt mérési feladatok, akár helyszínen is.

Cégünk az elérhető legmodernebb mérőrendszereket alkalmazva kínál szolgáltatásokat a méréstechnika területén.

Kapacitás hiány esetén a bemutató termünkben megtálalható hagyományos koordináta és multiszenzoros mérőgépek állnak a rendelkezésre mellyel az egyes darabok mérése, programozása, illetve a jegyzőkönyv készítése elvégezhető, melyet magasan képezett szakembereink végeznek. Széria mérés esetén az elkészített program gyorsítja a feldolgozást tovább csökkentve a fajlagos költségeket.

Könnyű belátni, hogy bizonyos mérettartomány felett már maga a szerkezet mozgatása, szállítása is komoly előkészületeket és természetesen ezzel együtt magas költségeket jelent.

Nagy méréstartomány alatt 1 – 5 – 10 sőt akár 20 méteres darabokat értünk.

A nagyméretű darabok mérésére hordozható optikai célberendezésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  Ezek az eszközök néhány perc alatt telepíthetők, és termelési környezetben alkalmazhatók. A technológiának és a kialakításnak köszönhetően ellenállóak a gyártás következtében létrejövő szennyeződésekkel szemben, valamint a termelésben szintén jelentkező talajrezgéseknek, és vibrációknak, legyen az közeli teherforgalom, vagy egy nagy teljesítményű présgép.

Fontos megjegyezni hogy ezek a technológiák lásd HandyProbe (érintéses) , vagy Metrascan (érintés mentes) termelési környezetben és nagy méréstartományban (2-3-5 méter) is hozzák a mérőkarok mérőszobai pontosságát, a kitűnő mobilizáltság mellett!!

Napjainkban egyre hangsúlyosabb szerepet kap mind a méréstechnikában, mind a gyártási folyamatokban a munkadarabok, szerszámok 3d akvirálása, vagyis a 3d szkennelése.

A nagysebességű érintésmentes vizsgálatok, hagyományos érintéses mérésekkel szemben nagyságrendekkel rövidebb idő alatt nagyságrendekkel nagyobb mennyiségű adatokat bocsájtanak a felhasználók rendelkezésére. Mivel a darab teljes felületének összes pontja rendelkezésre áll, ezért a későbbiekben felmerülő új geometriák  mérése, kiértékelése elvégezhető újabb szkennelés nélkül. A szkennelési technológiával a mérés jelentősen felgyorsítható, az úgy nevezett colormapping eljárással a hibák egy gombnyomással lokalizálhatók.

A szkeneléssel létrehozott pontfelhő a mérésen kívül az úgynevezett Reverese Engieering eljárásra is használható. A kissé magyartalanul fordított mérnöki tevékenységnek hívott  eljárás tulajdonképpen a már meglévő darabtól/szerszámtól halad vissza a dokumentáció felé.  Például amikor egy elhasználódott fröccsöntő szerszámot akarunk legyártani, de nincs meg hozzá sem a rajzunk, sem a modellünk. Ebben az esetben a szkennelést követően néhány nap alatt hozzájuthatunk az új alkatrész legyártásához szükséges rajzokhoz.

A fentieket összegezve legyen szó akár egy darab teljes beméréséről, jegyzőkönyvezéséről, vagy komplett dokumentáció létrehozásáról, akár a vizsgálandó adathalmaz kinyeréséről, várjuk megkeresésüket!

Werth Magyarország Kft.

LEVELEZÉSI CÍM: 2200 MONOR, ZÓLYOM U. 80/B.
IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM: 2200 MONOR, PETŐFI U. 4.

(MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL A KISS ERNŐ UTCA FELŐL JAVASOLT)

TEL: +36 29 611 020
FAX: +36 29 611 022

Központi email: info@werth.hu
Árajánlatkérés: sales@werth.hu
Hibabejelentés: support@werth.hu

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan