Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Werth Magyarország Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) értékesítési és szolgáltatói tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag az Adatkezelő és a Felhasználó közötti kommunikáció céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 2200 Monor, Petőfi utca 4.

Az adatkezelő elérhetősége:

Telefon: +36 29 611 021

Email: info@werth.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott az üzleti kapcsolatfelvételhez szükséges adatok: Elérhetőség (email)

Az adatgyűjtés célja: az Adatkezelő és a Felhasználó közötti kommunikáció.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– a Werth Magyarország Kft. munkatársai.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről:

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

Werth Magyarország Kft.

LEVELEZÉSI CÍM: 2200 MONOR, ZÓLYOM U. 80/B.
IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM: 2200 MONOR, PETŐFI U. 4.

(MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL A KISS ERNŐ UTCA FELŐL JAVASOLT)

TEL: +36 29 611 020
FAX: +36 29 611 022

Központi email: info@werth.hu
Árajánlatkérés: sales@werth.hu
Hibabejelentés: support@werth.hu

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan